Wat vind jij leuk aan werken bij Eosta?
Jeanine: "Voor mij is het mooiste aan werken bij Eosta de mogelijkheid om echt bij te dragen aan een duurzamere wereld. We werken in een dynamische en internationale omgeving, in een uitdagende markt. Daarnaast is het een platte organisatie met een hecht team, wat prettig werkt. En een extra pluspunt is ons bedrijfsrestaurant, waar je naast brood en beleg dagelijks kunt kiezen uit een variatie aan biologische salades en soep!"
Wat maakt een marketing- en communicatiestage bij Eosta bijzonder?
Jeanine: "Eosta is een relatief compact bedrijf, wat betekent dat je als stagiair veel kunt doen en echt verantwoordelijkheid krijgt, als je de capaciteiten hebt. Maar er is zeker ook goede begeleiding. Op het gebied van social media is jouw frisse blik meer dan welkom! De markt waarin we opereren is best complex, wat de stage extra uitdagend maakt. Bovendien, omdat we internationaal actief zijn, krijg je te maken met verschillende culturen en markten, wat het leerproces verrijkt."
Hoe ziet het werken in het pand van Eosta eruit?
Jeanine: "Ons pand is volledig circulair gebouwd, met duurzame materialen, wat zorgt voor een prettige werkomgeving. Je hebt een eigen sta/zit bureau, wat het werken comfortabel maakt. Daarnaast zitten we direct naast de loods, dus je kunt vanuit het kantoor zien wat daar gebeurt – en uiteraard regelmatig even een kijkje nemen!"